Hacettepe IDEAL 2023-2024 Güz Dönemi Eğitim Programı

Hacettepe IDEAL “Girişimciliğe İlk Adım” eğitimlerine başlıyor.

Hacettepe IDEAL tarafından lisans öğrencileri için tasarlanan Girişimciliğe İlk Adım eğitimi Güz döneminde 10 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 6 hafta boyunca, İİBF Binası Tuğrul Çubukçu salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacak eğitimler ücretsizdir ve bütün öğrencilerin katılımına açıktır. Başvuru için online kayıt formunun doldurulması yeterlidir; başka bir önkoşul gerekmemektedir.

Bu sene, “İş Fikri Geliştirme” ve “Değer Yaratma” olmak üzere iki ayrı modül olarak düzenlenecek olan eğitimler akademisyenler, sektör profesyonelleri ve girişimcilerden oluşan uzman bir ekip tarafından verilecektir. Eğitimin içeriği teorik ders anlatımı, örnek olay uygulamaları, deneyim paylaşımı gibi birbirini tamamlayan farklı nitelikteki derslerden oluşmaktadır. Eğitim programının detayları aşağıda yer almaktadır.

1. Modül: İş Fikri Geliştirme 2. Modül: Değer Yaratma
10 Kasım 17 Kasım 24 Kasım 1 Aralık 8 Aralık 15 Aralık
10.00-10.45 Açılış & Tanıtım Strateji İş Modelleri Pazarlamanın Temelleri Finansın Temelleri Fon Bulma
11.00-12.00 Girişimcilik Ekosistemi SWOT Analizi İş Modeli Örnek Olay Startup için Pazarlama Startup Finansmanı Kapanış & Değerlendirme

BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN:

Tıklayınız veya QR kodu taratınız

Başvuru Koşulları:

Katılım ücretsizdir.

Öğrenciler kayıt formunu doldurarak bu eğitim programı için başvuru yapabilirler.

Eğer varsa, ekip adına da başvuru yapılabilir.

En az 10 oturuma katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

En az 10 oturuma katılanlar akademik mentor desteği için başvuru yapabilir.

Bir öğrenci, başvuru yapmamış olsa da oturum günlerinde salona dinleyici olarak gelebilir.

Önemli tarihler

Eğitim programı başvuru tarihleri: 20 Ekim- 9 Kasım